بسیج سازندگی استان سمنان

اجرای طرح ضیافت کریمانه با توزیع هزار بسته معیشتی در آرادان

علیرضا شعبانی، مدیر بسیج سازندگی سپاه ناحیه آرادان از اجرای طرح «ضیافت کریمانه» در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.


شعبانی هدف از این طرح را توزیع بسته‌های معیشتی، برپایی سفره‌های افطاری و تهیه و توزیع پوشاک برای نیازمندان عنوان کرد و گفت: «بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، بیش از هزار بسته معیشتی به ارزش تقریبی ده میلیارد ریال با همکاری حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج، گروه‌های جهادی، کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام و خیرین در سطح شهرستان آرادان توزیع خواهد شد.»

وی با اشاره به حضور فعال جهادگران در این طرح افزود: «تاکنون حدود ۳۵ گروه جهادی در قالب ۲۱۰ نفر برای شرکت در این طرح اعلام آمادگی کرده‌اند که در عرصه‌های عمرانی، پزشکی و فرهنگی فعالیت خواهند داشت.»

مدیر بسیج سازندگی سپاه ناحیه آرادان همچنین از برپایی سفره‌های افطاری ساده به همت پایگاه‌های بسیج، گروه‌های جهادی و هیئت امنای مساجد با همکاری خیرین خبر داد و تصریح کرد: «در کنار این اقدامات، ۱۰۰ بن لباس به ارزش ۸۰۰ میلیون ریال نیز به همت گروه‌های جهادی بسیج دانش‌آموزی در سطح شهرستان توزیع شده است.»

شعبانی با دعوت از خیرین و مردم نیکوکار شهرستان برای مشارکت در این طرح خاطرنشان کرد: «مردم آرادان همواره در کمک به نیازمندان پیشقدم بوده‌اند و امیدواریم با مشارکت همگانی، در روز میلاد امام حسن مجتبی (ع) شاهد برپایی سفره‌های افطاری و توزیع هزار بسته معیشتی در سطح شهرستان باشیم.»