رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان:

لزوم تبدیل تفکر جهادی به یک گفتمان اثر بخش در سطح عمومی

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: نیاز است تفکر جهادی به یک گفتمان اثر بخش در سطح عمومی تبدیل شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ مهدی کاشفی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان به تبدیل شدن  جریان جهادی به فناوری فرهنگی انقلاب و برنامه ها در این راستا اشاره کرد و گفت: گام نهایی در جریان و برنامه های  جهادی جبهه سازی نهایی جبهه انقلاب است که باید مورد توجه قرار گیرد.

مهدی کاشفی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و لزوم عمل به این سند راهبردی افزود: از مجموع شاخص های تفکر و فرهنگ جهادی در این بیانیه می ­توان استنباط کرد که این تفکر و فرهنگ ارزشی، نجات بخش، فرصت ساز و مصونیت آفرین است.

وی با اشاره به خدمات متفاوت گروه های جهادی در حوزه های مختلف شهری و روستایی افزود: هدف نهایی گروه های جهادی تربیت نیرو و اشخاص انقلابی است  و فراهم آوردن  عرصه ای برای توانمندی آنها در کشور است.

مهدی کاشفی تصریح کرد: هم تفکر جهادی و هم تشکل جهادی را با گفتمان عمومی می توان انجام داد، اما به لحاظ کیفی باید با برنامه انجام داد و در سطح عمومی مرکز رشد و توانمند سازی را بسیج انجام می‌دهد، اما جایی که گروه جهادی باید سطح بالاتری پیدا کند ما باید از ظرفیت نهاد‌ها و آموزش و توانمندی‌ هایی که به صورت خاص انجام می‌شود استفاده کنیم.