فرمانده سپاه استان سمنان:

جمهوری اسلامی ایران امروز در اوج اقتدار است

فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان گفت:اکنون ما دست برتر در منطقه و سطح بین المللی هستیم و عصبانیت دشمنان نشان از این موضوع دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ سرتیپ دوم پاسدار حمید دامغانی در آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان شاهرود در حسینیه ثارالله این نهاد در سخنانی با اشاره به شرایط خاص امروز و جنگ ترکیبی دشمنان اظهار کرد: با توجه به اتفاقات چند ماه اخیر آگاهی و درک لازم در خصوص این جنگ در جامعه رخ داده است.

او با اشاره به جنگ رسانه‌ای تمام عیار دشمنان افزود: در این جنگ تمام عیار با درایت و هوشیاری رهبر انقلاب توانسته ایم به سلامت عبور کنیم هر چند در جنگ آسیب‌هایی هم متحمل شدیم.

فرمانده سپاه استان سمنان با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در خصوص علت این درگیری ها، گفت: رهبری فرزانه انقلاب این درگیری‌ها را ناشی از تحولات بین المللی و نظم نوین جهانی عنوان کرده اند و اکنون ما دست برتر در منطقه و سطح بین المللی هستیم و عصبانیت دشمنان نشان از این موضوع دارد.

دامغانی با بیان اینکه مشکلاتی که در سطح کشور نیز وجود دارد با هدایت مقام معظم رهبری و تلاش مسئولین کشور در حال حل شدن است، افزود: دولت در جنگ شناختی و ادراکی امروز در موضوع اقتصادی مسیر درستی را در حال طی کردن است و شاخص‌های کلان اقتصادی نشان از رشد این امر است.