شاهرود؛

اعزام 9 گروه جهادی به محلات اسلامی شاهرود

فرمانده حوزه بسیج مساجد و محلات خاتم الانبیا (ص) شاهرود از برگزاری اردو‌های جهادی بهار خدمت به همت پایگاه‌های این حوزه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ مهیار یونس آبادی فرمانده حوزه بسیج مساجد و محلات خاتم الانبیا (ص) شاهرود با اشاره به برنامه‌های گروه جهادی پایگاه‌های بسیج این حوزه در آستانه سال نو اظهار کرد: ۹ گروه جهادی این حوزه در عرصه‌های مختلف عمرانی و خدمت رسانی از ابتدای اسفندماه تا ۱۳ فروردین ماه سال ۱۴۰۲ اقدام به خدمت رسانی در مناطق محروم شهرستان می‌نمایند.

او با بیان اینکه این خدمت به همت جهادگران بسیجی در سطح محله اجرا می‌شود گفت: هدف از این اردو‌ها خدمت رسانی به مردم محله و رفع محرومیت‌ها و نیاز‌های محلات می‌باشد.

وی با بیان اینکه تکثیر گروه‌های جهادی و تقویت حرکت‌های جهادی جزو اولویت برنامه‌های بسیج سازندگی است افزود: بسیج سازندگی از همه ظرفیت ها برای ایجاد اشتغال و توانمند سازی مردمی استفاده خواهد کرد.