شاهرود؛

حضور گروه های جهادی در روستاهای محروم شاهرود

به همت گروه جهادی شهید حمید سیاهکالی مرادی حوزه بسیج خواهران صدیقه کبری (س) سپاه ناحیه شاهرود اردوی جهادی در دهستان طرود شاهرود برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ به همت گروه جهادی شهید حمید سیاهکالی مرادی حوزه بسیج خواهران صدیقه کبری (س) سپاه ناحیه شاهرود اردوی جهادی در دهستان طرود شاهرود برگزار شد.

معصومه صفری فرمانده حوزه با اشاره به برگزاری این اردوی جهادی در روستاهای محروم گفت: در این اردوی جهادی برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، آموزشی و تبیینی اجرا گردید.

او با برشمردن اقدامات انجام شده، گفت: برگزاری کلاس آموزشی سلاح در روستا‌های طرود و سطوه، نقاشی با هیجان و شادی آفرین تمثال سردار حاج قاسم توسط کودکان روستای طرود، کلاس آموزشی ریاضی و رفع اشکال و آموزش کاردستی و نقاشی برای کودکان در روستای طرود و سخنرانی جهاد تبیین با موضوع پشت پرده اغتشاشات اخیر در کشور برگزار شد.

فرمانده حوزه بسیج خواهران صدیقه کبری (س) شاهرود خاطر نشان کرد: حضور در مدارس دخترانه طرود و نشست صمیمی با مدیران و معلمان و کادر مدرسه و والدین دانش آموزان در سه مقطع ابتدایی، متوسطه دوره اول و دوم و دعوت از آنان برای شرکت در مراسم گرامیداشت سردار و کلاس‌های آموزشی و برنامه‌های متنوع گروه جهادی انجام پذیرفت.

صفری ادامه داد: از زحمات فرمانده پایگاه خانم کلانتری و خانواده محترمشان و اهدای هدیه سردار سلیمانی در روستای طرود و فرمانده پایگاه خانم صالحی و خانواده محترمشان و اهدای هدیه سردار سلیمانی در روستای سطوه انجام شد.