صندوق های قرض الحسنه اشتغال زا مصداق امیدآفرینی و تجلی خودباوری
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/2022-10-15/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%82%2B%D9%82%D8%B1%D8%B6%2B%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B3%D9%86%D9%87.jpg?itok=R7I2iEJZ)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان حسین فغانی مدیر صندوق های قرض الحسنه بسیج سازندگی استان سمنان با بیان اینکه ایجاد اشتغال با هدف تحقق جهش تولید و کمک به بهبود معیشت مردم از اهداف مهم طرح اعتلای صندوق های قرض الحسنه است گفت: هدف از تشکیل صندوقهای قرضالحسنه ایجاد اشتغال روستایی در قالب ایجاد تشکل های مردمی و تعاونیها ی تولیدی است و قرار نیست این صندوقها به بانک یا موسسه مالی تبدیل شوند.
وی افزود: برای موفقیت در حوزه مشاغل خرد وخانگی استفاده از ظرفیت غنی مردمی بسیج می تواند راه گشای این مساله در راستای شناسایی افراد ذی حق و علاقمند که میخواهند در حوزه مشاغل خانگی کمک کنند باشد .
حسین فغانی با اشاره به تشکیل بیش از 550 صندوق قرض الحسنه اشتغال زا در استان سمنان افزود: به واسطح این صندوق های بیش از 72 شرکت تعاونی در راستای اشتغال زیی در مناطق مختلف استان تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه ارائه تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زا راهکاری مثبت در جهت افزایش نرخ اشتغال خرد و کارگاه های کوچک است افزود: طرح ارائه تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زا به متقاضیان در راستای تحقق سیاستهای کلی اشتغال و با هدف تقویت زمینههای کسب و کارهای خرد و برای مقابله با رکود و بیکاری و افزایش اشتغال ایجاد شده است.
مدیر صندوق های قرض الحسنه بسیج سازندگی استان با بیان اینکه صندوقهای قرضالحسنه باید قرارگاه مردمپایه و بسترساز بانکداری اسلامی شوند گفت: خروجی کار ما باید اشتغال پایدار باشد.