توزیع بسته های کمک آموزشی در بین دانش آموزان نیازمند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ حلقه شهید علیرضا ابراهیمی و جلسه شورا پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) با موضوع برنامه های ابلاغی، برنامههای هفته دفاع مقدس، یادواره شهدای شهرستان و پياده روی جاماندگان اربعین در این پایگاه مقاومت برگزار شد.
همزمان با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید بسته کمک تحصیلی و آموزشی به مبلغ 8 میلیون ریال به همت پایگاه مقاومت بسیج حضرت فاطمه زهرا (س) با یاری یک خیر تهیه و به دو کودک نیازمند در محله اهدا شد.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) گفت: کمک به دانش آموزان نیازمند یک وظیفه بوده و نیاز است همه به این مهم توجه ویژه ای داشته باشند.
وی افزود: این پایگاه با شناسایی دانش آموزان نیازمند در محله به دنبال تهیه لوازم التحریر مورد نیاز این دانش اموزان می باشد امام در این راستا نیازمند همکاری بیشتر خیرین و مردم نیک اندیش نیز می باشد.