آئین انعقاد تفاهم نامه تقویت همکاری های بسیج سازندگی و کمیته امداد استان برگزار شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک فی ما بین سازمان بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان با حضور روئسای دو سازمان برگزار شد.
مهدی کاشفی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان در این جلسه گفت: کمیته امداد و بسیج سازندگی نظام اداری نبوده بلکه یک سیستم انقلابی هستند که از دل انقلاب برآمده اند؛ لذا باید کارمان و حرکتمان انقلابی باشد و خوشبخانه کمیته امداد و بسیج بر این تفکر خود ایستاده اند و از مسیر خارج نشده اند و همکاریهای مشترک خوبی نیز، بین این دو نهاد وجود دارد.
وی با اشاره به مفاد تفاهم نامه مشترک بین دو سازمان تصریح کرد: در این تفاهم نامه به دنبال تقویت همکاری ها در زمینه های اشتغال زایی، تامین مسکن محرومین، بسته های حمایتی، اکرام ایتام و محسنین به نفع مردم و در جهت خدمت رسانی هستیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان با بیان اینکه یکی از هداف مهم این تفاهم نامه تقویت بحث های اشتغال زایی است اظهار داشت: در این تفاهم نامه به دنبال ظرفیت سنجی، آموزش، توانمند سازی، راه اندازی مشاغل خرد و خانگی، رونق کسب و کار، توسعه بهبود اشتغال مددجویان، هدایت شغلی، پایدار سازی مشاغل مختلف و ... هستیم.
وی با بیان اینکه خدمت رسانی اولویت اصلی کار بسیج سازندگی است افزود: این سازمان از همه امکانات و ظرفیت ها برای خدمت رسانی بخصوص در مناطق محروم استفاده خواهد کرد و در این راه تقویت همکاری ها تاثیر بسزایی در تسهیل در امر خدمت رسانی خواهد داشت.
علی بحیرایی مدیرکل کمیته امداد امامخمینی(ره) استان هم در این جلسه گفت: افزایش این تعاملات بین دستگاه های اجرایی میتواند هر روز خدمت جدیدی را برای مردم ایجاد کند و ضرورت دارد که در کنار هم قرار گیریم و این تعامل و در کنار مردم بودن حتما باعث ایجاد دست آوردها و امیدآفرینی در جامعه می شود.
وی افزود: اهداف دو سازمان هم راستا با یکدیگر و در جهت کمک به نیازمندان و محرومین بوده و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان آماده افزایش این همکاری و اجرای هر چه سریعتر تفاهم نامه با هدف خدمت رسانی می باشد.
در پایان این جلسه تفاهم نامه مشترک تقویت همکاری های بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان به امضای روئسای دو سازمان رسید.