سمنان

گذر از مشکلات تنها با کار جهادی و تفکر انقلابی امکان پذیر است

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: گذر از مشکلات تنها با کار جهادی و تفکر انقلابی امکان پذیر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ مهدی کاشفی جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی سپاه استان سمنان گفت: راه پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف تفکر انقلابی و روحیه جهادی است و با بهره گیری از این تفکر و روحیه می‌توان از همه مشکلات و بحران‌ها عبور کرد.

 وی افزود: به تعبیر دیگر تفکر جهادی، تفکر آرمانگرا، منعطف، به دور از بروکراسی زاید، دارای اعتماد به نفس، دارای نگاه ویژه به محرومان و مستضعفان، فعالیت شبانه روزی و بی وقفه و امیدوار به آینده است.

جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی سپاه استان با بیان اینکه رفع مشکلات مردم باید در مقام عمل توسط مدیران جهادی برطرف شود افزود: نیاز است تا تشکل های دارای تفکر جهادی در جامعه شکل گیرد زیرا این تشکل ها به عنوان حلقه‌های میانی بین مسؤولان و مردم هم در مطالبه گری و هم در تبیین مسائل نقش مهم و جدی ایفا خواهند کرد.

 مهدی کاشفی با بیان اینکه موانعی که دشمن‌ ایجاد کرده است باید توسط مدیران جهادی کنار زده شود زیرا در مدیریت جهادی یاس جایی ندارد و باید امیدوارانه حرکت کرد  اظهار داشت: در مدیریت جهادی نگاه انقلابی و جهادی، برنامه‌ریزی، عقلانیت، نگاه به آینده و توجه به تمام ظرفیت‌های موجود برای افزایش بهره‌وری در کار و تلاش باید مورد توجه قرار گیرد.