از اندوخته های خرد تا اشتغال پایدار به کمک صندوق های قرض الحسنه مردم یار

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ مهدی کاشفی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان با بیان اینکه هدایت مبالغ خرد مردم به سمت اشتغالزایی و تولید از اهداف مهمی است که در صندوقهای قرض الحسنه اشتغالزایی و مردمیاری دنبال میشود گفت: بیش از 550 صندوق قرض الحسنه اشتغال زا به واسطه بسیج سازندگی در روستاها و مناطق مختلفی از شهرها تشکیل و در حال فعالیت هستند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان افزود: هدف از تشکیل صندوقهای قرضالحسنه ایجاد اشتغال در قالب ایجاد تشکل های مردمی و تعاونیها ی تولیدی است و قرار نیست این صندوقها به بانک یا موسسه مالی تبدیل شوند.
وی با اشاره به لزوم همت همگانی در تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید داخلی اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش در شرایط فعلی اقتصادی بوده و صندوق های قرض الحسنه نیز با همین هدف تشکیل می شود.
مهدی کاشفی افزود: یکی از مأموریتهای سازمان بسیج سازندگی، شبکهسازی گروههای جهادی است و این شبکه های جهادی مباحث مربوط به اشتغالزایی را به عموم مردم آموزش میدهند.
وی با اشاره به تلاش های مجموعه بسیج سازندگی جهت گسترش صندوق های قرض الحسنه و ایجاد شرکت های تعاونی در نقاط مختلف و بخصوص در مناطق محروم استان افزود: کاری که در این صندوق ها انجام شده، بزرگترین مولفه اش، اراده مردم برای پای کار آمدن در اقتصاد است و همچنین کار تسهیل گری که بسیج سازندگی با بانک ها، نهاد ها و صدور مجوزها انجام داده است.