از خود سازی تا خدمت رسانی در اردوهای جهادی بسیج دانشجویی
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/2022-03-29/2313990.jpg?itok=JEZM0QKI)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ اردوهای جهادی بیشتر از آنکه برای اقشار بیبضاعت مفید باشد، در خودسازی جوانان جهادگر موثر است.
در طول سال به ویژه تابستان و تعطیلات نوروزی اردوهای جهادی به همت بسیج سازندگی و بسیج دانشجویی استان سمنان برگزار میشود. همواره به آثار مثبت فعالیتهای جهادی در اقشار محروم اشاره میشود، حال آنکه از اثر تربیتی بینظیری نیز در بین جهادگران برخوردار بوده و به گفته خود آنها از غرور، خوپسندی و خودبزرگبینیشان کم میشود.
کار جهادی مقدمهای بر سبک زندگی جهادی و تعمیق و گسترش روحیهای جهادی است، که به رشد فرهنگی، آبادانی و محرومیتزدایی از چهره مناطق محروم کشور میانجامد.
گروههای جهادی تقریبا توانسته اند همه دغدغهها و علایق و سلیقهها را پوشش بدهند، هم آنهایی که دغدغه آجر روی آجر گذاشتن دارند و همآنهای که دغدغه فرهنگی، ورزشی و... دارند.
تلاشهای جهادگران در خدمت به مردم مناطق مختلف محروم کشورمان و حضور جوانان علاقمند به این فعالیتها در کارهای جهادی همواره مورد توجه رهبر انقلاب بوده است.
محمد امین بخشیان مسئول بسیج دانشجویی استان سمنان در گفتگو با روابط عمومی سازمان بسیج سازندگی استان گفت: کار جهادی تمرینی برای جهاد در زندگی است و این توصیف ما را ناخودآگاه به یاد دلاوریهای بچههایی میاندازد که امروز خاطرهشان برای ما الگو است.
وی افزود: افراد شرکت کننده در کارهای جهادی در عرصه های عمرانی، بهداشتی، درمانی، خدماتی، فرهنگی، هنری، اقتصاد مقاومتی، ورزشی، مشاورهای، امدادی و آموزشی فعالیتهایی را انجام می دهند که همه این فعالیت ها داوطلبانه و در راه رضای خداوند است.
مسئول بسیج دانشجویی استان با اشاره به اعزام گروه های جهادی بسییج دانشجویی استان به روستاهای محروم شهرستان دامغان جهت خدمت رسانی تصریح کرد: امروز تفکر و اندیشه رزمندگان و شهدای دفاع مقدس در بین جوانان جهادی که در قالب گروههای جهادی در خط مقدم خدمت به مردم قرار دارند تداوم دارد.
![جهادی 2](/sites/default/files/inline-images/887925_543.jpg)
وی با بیان اینکه 3 گروه جهادی به استعداد 75 نفر شامل 30 نفر از برادران دانشجو ، 15 نفر از برادران در قالب وحدت حوزه و دانشگاه، 28 نفر از خواهران دانشجو و 2 نفر از خواهران طلبه در این اردوی جهادی در روستاهای محروم شهرستان دامغان حضور دارند افزود: گروه های جهادی بسیج دانشجویی در عرصههای مختلف جهادی اعم از عمرانی، فرهنگی، آموزشی و در زمینه بهداشت و درمان در مناطق محروم فعالیت دارند.
مسئول بسیج دانشجویی استان تصریح کرد: مهمترین اهداف اردوهای جهادی علاوه بر خودسازی و خدمت رسانی، کادرسازی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی با پرورش نیروها و مدیران جهادی، ایجاد روحیه امید و نشاط در مناطق محروم و تلاش در کارآمدی بسیج در کمک به محرومین است.
محمد امین بخشیان اظهار داشت: اردوهای جهادی فرصتی برای برقراری ارتباط بین قشر دانشجو و فرهیخته با خانوادههای کم برخوردار میباشد، که این موضوع بدون شک آثار مثبت و ماندگار زیادی را در فرهنگ، تفکر و روحیه هر دو قشر ایجاد میکند.
شایان ذکر است 1100 گروه جهادی فعال در استان سمنان به ثبت رسیده که در ایام مختلف سال به نیازمندان خدمات رسانی می کنند.