سمنان

فعالیت مجدد تیم های طرح شهید سلیمانی در سمنان

معاون هماهنگ کننده سپاه استان سمنان گفت: تیم های حمایتی شهید سلیمانی به منظور رسیدگی به وضعیت بیماران کرونایی و اقشار آسیب دیده از کرونا در سمنان فعال شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ سرهنگ پاسدار علی خالقیان، معاون هماهنگ کننده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در جلسه هماهنگی طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: در قالب این طرح ، تیم‌های حمایتی و نظارتی شکل گرفته و توزیع سبد‌های معیشتی و جهیزیه  بین نیازمندان در دهه مبارک فجر  هم در دست پیگیری و انجام است .

احمد ریواده سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان هم گفت: به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا  باید از برگزاری تجمع های غیر ضروری خودداری شود.

وی گفت: فرمانداران و فرماندهان سپاه‌های نواحی در شهرستان‌ها باید گزارش‌های میدانی از شرایط شهرستان‌ها داشته باشند تا توزیع خدمات بهداشتی به صورت عادلانه انجام شود.