سپاه شاهرود عنوان برتر کشور را در طرح شهید سلیمانی کسب کرد
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/1400-09-17/3008974.jpg?itok=r925Rjvr)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ سرهنگ محمد خوشقدم، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان شاهرود، با اشاره به تقدیر فرمانده کل سپاه از معاونت بهداشت و دفاع زیستی سپاه این شهرستان اظهار کرد: با توجه به بررسیهای انجامشده توسط معاونت بهداری و دفاع زیستی سپاه پاسداران در راستای طرح شهید سلیمانی و مقابله با کرونا در سراسر کشور، معاونت سپاه ناحیه شاهرود عنوان برتر کشور را کسب کرده است.
خوشقدم افزود: لوح تقدیر و هدیه فرمانده کل سپاه در مراسمی به جواد رضوانی، مسؤول بهداری و دفاع زیستی و کانون بسیج جامعه پزشکی شاهرود اهدا و از زحمات او تقدیر شد.
او همچنین با اشاره بهعنوان برتر این معاونت در سه ماه اول امسال در سطح معاونتهای سپاه استان سمنان گفت: علاوه بر برتر شدن این معاونت در سطح کشور، تسهیلگر بسیج سازندگی سپاه شاهرود نیز بهعنوان تسهیلگر برتر استان سمنان لوح تقدیر مسؤول سازمان بسیج سازندگی کشور را کسب کرده است.
- صدور پیام رئیس سازمان بسیج سازندگی استان به مناسبت گرامیداشت یوم الله حماسه 9 دی
- رونق گردشگری با هم افزایی مدیران دستگاه های اجرایی و سرمایه گذاران بخش خصوصی
- تهیه و توزیع ۶۰ بسته معیشتی در محله اسلامی مهدیه شاهرود
- از جهاد علمی تا جهاد عملی در جهت خدمت رسانی
- کسب رتبه نخست تسهیلگر شاهرود در ایجاد صندوقهای قرض الحسنه اشتغال زا