افتتاح نمایشگاه «اقتصاد مقاومتی مهربانو» در دامغان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ فریده السادات شاهچراغ مدیر نمایشگاه اقتصاد مقاومتی مهربانو اظهار کرد: نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در راستای طرح فدک با هدف حمایت از تولیدکنندگان عرصه اقتصاد مقاومتی و تولید کنندگان بومی شهرستان در محل بسیج خواهران شهرستان دامغان برگزار شد.
شاهچراغ با اشاره به محصولات عرضه شده در این نمایشگاه گفت: محصولات بومی و محلی از جمله خشکبار، عرقیجات گیاهی، عسل، سبزیجات، صنایع دستی و همچنین محصولات فرهنگی در معرض دید عموم قرار گرفت.
او گفت: این نمایشگاه در 10 غرفه و با اهداف ایجاد اشتغال، بازاریابی، شناسایی کارآفرینان ویژه بانوان کارآفرین و ارائه محصولات ارگانیک و سالم برگزار شد.
شاهچراغ بیان کرد: اقتصاد مقاومتی در زمینه حفظ تولید ملی و تولید کالای داخلی، حفظ مشاغل خانگی و اشتغال موجود، ایجاد مشاغل جدید و توانمند کردن تولیدکنندگان ویژه بانوان فعال این حوزه نقش بسزایی دارد.
او افزود: نمایشگاه مهربانو به صورت مجازی در بستر پیام رسان ایتا به آدرس «https://eitaa.com/joinchat/2717319222C9a22318541 » فضای مناسبی را برای تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ایجاد کرده است.
شاهچراغ با تاکید بر اینکه خرید و فروش کلیه محصولات برای عموم شهروندان بلامانع است تصریح کرد: علاوه بر برگزاری این نمایشگاه در فضای مجازی از سال گذشته تاکنون 5 مرحله نیز در محل بسیج خواهران شهرستان دامغان برگزار و مورد استقبال تولیدکنندگان و مصرف کنندگان قرار گرفت.
- صدور پیام رئیس سازمان بسیج سازندگی استان به مناسبت گرامیداشت یوم الله حماسه 9 دی
- رونق گردشگری با هم افزایی مدیران دستگاه های اجرایی و سرمایه گذاران بخش خصوصی
- تهیه و توزیع ۶۰ بسته معیشتی در محله اسلامی مهدیه شاهرود
- از جهاد علمی تا جهاد عملی در جهت خدمت رسانی
- کسب رتبه نخست تسهیلگر شاهرود در ایجاد صندوقهای قرض الحسنه اشتغال زا