سمنان

صندوق های قرض الحسنه راهی برای رونق تولید و اشتغال در استان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ حسین فغانی مدیر صندوق های قرض الحسنه سازمان بسیج سازندگی استان با تاکید بر حمایت این سازمان از طرح های مرتبط با اقتصاد مقاومتی گفت: صندوق های قرض الحسنه راهی برای رونق تولید و اشتغال در کشور هستند.

وی با اشاره به تشکیل بیش از 442 صندوق قرض الحسنه اشتغال زا در استان سمنان افزود: به واسطه همین صندوق های 49 شرکت تعاونی نیز در نقاط مختلف استان سمنان ایجاد شده است.

مدیر صندوق های قرض الحسنه سازمان بسیج سازندگی استان با بیان اینکه یکی از اولویت های بسیج سازندگی در سال جاری حمایت از تولید و افزایش اشتغال به واسطه همین شرکت های تعاونی است تصریح کرد: رونق تولید در گرو توجه به واحدهای کوچک اشتغال زا و حمایت از آنهاست.


وی افزود: طرح اشتغال زایی صندوق‌های قرض الحسنه مردم یار و مردم‌دار در کشور از سال ۹۶ آغاز شده است و در این طرح مردم انجام دهنده کار و ذی‌نعفان کار نیز هستند.

حسین فغانی افزود: اولویت طرح های کمی و کیفی، معرفی محصولات شهرستان های مختلف، حرکت شتابان در اعطای تسهیلات ویژه اشتغال و کارگاه های کوچک، ایجاد قرارگاه های مانع زدایی در تولید و ایجاد کارگروه های تخصصی در بخش کشاورزی و صنعت از جمله رویکردهای سند ۱۰ ساله بسیج سازندگی است.

وی افزود: هدف از تشکیل صندوق های قرض الحسنه مردم یار و مردم دار در راستای حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی، معیشتی و اشتغال زایی مردم از طریق راه اندازی صندوق های قرض الحسنه شهری و روستایی است.

مدیر صندوق های قرض الحسنه سازمان بسیج سازندگی استان افزود: بسیج سازندگی با ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار و اشتغال‌زا توانسته با استفاده از ظرفیت مردمی در تصمیم گیری، برنامه ریزی و اجرا  اهدافی را در جهت احیای سنت قرض‌الحسنه، تقویت مشارکت مردمی، محرومیت‌زدایی، کاهش وابستگی به بانک‌ها و ایجاد اشتغال در جامعه دنبال کند.