سمنان

ارسال محموله 100 تنی گچ به سی سخت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ عرب عامری مسئول بسیج سازندگی ناحیه گرمسار با بیان اینکه در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و حمایت از هموطنان زلزله‌زده سی‌سخت در استان کهگیلویه و بویر احمد ارسال محموله های کمک از استان سمنان به این مناطق زلزله زده همچنان ادامه دارد گفت: 4 تریلی گچ از شهرستان گرمسار به مناطق زلزله زده سی سخت ارسال شد.

وی با اشاره به میزان محموله ارسالی به منظلق زلزله زده تصریح کرد: بیش از 100 تن گچ به مناطق زلزله زده سی سخت اعزام و به صورت رایگان در بین آسیب دیدگان از زمین لرزه توزیع خواهد شد.

مسئول بسیج سازندگی ناحیه گرمسار با بیان اینکه این محموله کمک ها به همت مالک کارخانه جی پلاس (گچساران سابق) و همکاری سپاه ناحیه گرمسار اهدا شده است افزود:  ارزش این محموله از کمک ها بیش از 950000000 میلیون ریال بوده است.

عرب عامری با بیان اینکه خیرین، گروه های جهادی، پایگاه های مقاومت بسیج و مردم نقش مهمی در تهیه و توزیع انواع کمک ها برای نیازمندان ایفا کرده اند افزود: سپاه و بسیج تا پایان ساخت دوباره سی سخت در کنار مردم این مناطق حضور دارند.