گرمسار
75 بسته معیشتی در بین نیازمندان توزیع شد
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/1400-03-30/photo_2021-06-20_07-29-01.jpg?itok=5iJ6JVjy)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ عرب عامری مسئول بسیج سازندگی ناحیه گرمسار با بیان اینکه در دهه کرامت میزان کمک های خیرین، گروه های جهادی و مجموعه سپاه به نیازمندان بیشتر شده است گفت: روز گذشته 75 بسته کمک معیشتی در بین نیازمندان گرمساری توزیع شد.
وی با بیان اینکه ارزش هر بسته کمک معیشتی 550 هزار تومان بوده است تصریح کرد: این بسته ها در بین خانواده های روستایی نیازمند و آسیب دیده از کرونا توزیع شده است.
عرب عامری با اشاره به اینکه خدمات گروه های جهادی مختص زمان و مناسب خاصی نیست افزود: این بسته های کمک معیشتی به همت گروه های جهادی امام حسین(ع) و گروه جهادی شهدا، بسیج سازندگی و سپاه ناحیه گرمسار تهیه و توزیع شده است.
مطالب مرتبط
- جهادگران همگام با کادر درمان در جهت واکسیناسیون مردم
- همدلی های مومنانه با توزیع 500 بسته معیشتی در بین نیازمندان
- پیام تسلیت رئیس سازمان بسیج سازندگی استان در پی رحلت علامه حسن زاده آملی
- پیام تبریک رئیس سازمان بسیج سازندگی استان به مناسبت هفته دفاع مقدس
- رونق تولید محصولات کشاورزی با تکیه بر اقتصاد مقاومتی به کمک بسیج سازندگی