جهادگران در راه مبارزه با بیماری های دامی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ عرب عامری مسئول بسیج سازندگی ناحیه گرمسار با بیان اینکه در راستای مبارزه با انگلهای خارجی دام به عنوان مخزن و ناقل بیماریهای دامی و مشترک بین انسان گروه های جهادی به مناطق عشایری اعزام می شوند گفت: این گروه ها کار سم پاشی و انگل زیادی دام عشایر را انجام خواهند داد.
وی افزود: اعضای گروه جهادی شهید فریدون شاه حسینی حوزه عشایری ۹دی ناحیه گرمسار روز گذشته با مناطق عشایر اعزام و کار ضدعفونی دام ایلات و عاشیر را انجام داده اند.
عرب عامری افزود:بیماریهایی همچون تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و لمپی اسکین، بیماریهای ویروسی کشندهای هستند که با گزش کنه و حشرات آلوده منتقل میشوند و استفاده از سم می تواند از آنها پیشگیری کند.
وی ادامه داد: عوامل عفونی، قارچی، تک یاختهای و نیز کنه و جرب به عنوان عوامل انگلی خارجی و زیر جلدی باید با سم پاشی و درمان به موقع در دامها پیشگیری شود تا باعث آلودگی جمعیت دامی شهرستان نشود.