گره زدن امید زندگی با نخ هایی از جنس تلاش
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/1399-10-08/5.jpg?itok=mZiXXJo_)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان؛ راه اندازی کارگاههای تولید و مشاغل خانگی که به وضعیت اقتصادی خانوادهها جان تازهای میبخشد، فرصت خودکفایی بانوان و مادران سرپرست خانوار به ویژه جویندگان کار برای بهبود وضعیت معیشت را فراهم میکند.
بانوان خودکفا نقش مهمی در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و به دنبال آن دیگر مشکلات جامعه دارند، جامعه توانمند در کنار بانوان توانمند به کار و تولید و به دنبال آن موفقیت اقتصادی میرسد.
از همین رو و با شیوع بیماری کرونا یک زوج روحانی در شهر سمنان از تهدید کرونا به عنوان یک فرصت استفاده کرده و با احداث یک کارگاه خیاطی به تولید ماسک و لباس های بیمارستانی مشغول شدند.
![کارگاه خیاطی](/sites/default/files/inline-images/5_5.jpg)
حجت الاسلام غایبی مسئول این کارگاه خیاطی با بیان اینکه این کارگاه با نیاز سنجی و با هدف ایجاد اشتغال احداث شده است گفت: اصلی ترین هدف این کارگاه توانمند سازی بانوان در جهت کسب مهارت و ایجاد اشتغال است.
وی با بیان اینکه در ابتدا کارگاه با 3 چرخ خیاطی شروع به کار کرده است افزود: در حال حاضر 25 نفر به صورت مستقیم در کارگاه مشغول به کار هستند.
![حجت الاسلام غایبی مسئول کارگاه خیاطی](/sites/default/files/inline-images/6_5.jpg)
حجت الاسلام غایبی با بیان اینکه این کارگاه با کمک تسهیلات صندوق های قرض الحسنه و حمایت های سازمان بسیج سازندگی استان سمنان ایجاد شده است تصریح کرد: کارخانجات، مدارس و مکان های نظامی می توانند با سفارش لباس های مورد نیاز خود به این کارگاه ضمن حمایت از رونق تولید باعث افزایش اشتغال برای بانوان دیگر نیز شوند.
همسر این روحانی نیز حالا در کنار وی در این کارگاه مشغول به کار بوده، وی با اشاره به احداث این کارگاه در منطقه کم برخودار و جنوب شهر سمنان گفت: همه بانوان شاغل در این مجموعه از افراد بی سرپرست یا بدسرپرست جنوب شهر هستند.
![همسر حجت الاسلام غایبی مسئول کارگاه خیاطی](/sites/default/files/inline-images/1_4.jpg)
وی تصریح کرد: با شیوع کرونا تولید ماسک در این کارگاه آغاز شده بود اما در حال حاضر روزانه بیش از 100 دست انواع لباس نظامی، لباس کار، لباس فرم مدارس و ... در این کارگاه تولید می شود.
مهدی کاشفی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان هم با بیان اینکه اصلی ترین مشکل این کارگاه ها بازار فروش است افزود: با هماهنگی که با فروشگاه های مطرح به عمل آمده قرار است تولیدات آنها با قیمت مناسب در این مجموعه ها به فروش برسد.
![مهدی کاشفی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان](/sites/default/files/inline-images/4_8.jpg)
خانم رضایی یکی از بانوان بی سرپست شاغل در این کارگاه است، وی با اشاره به اینکه 5 فرزند محصل در خانه دارد گفت: احداث این کارگاه باعث کسب درآمد خوبی برای وی شده و از این طریق دیگر نیازی به پرداختن به مشغل سخت تر نیست.
وی افزود: حمایت از این کارگاه ها ضمن افزایش تولید باعث رونق اشتغال و رفع مشکلات نیازمندان دیگری در این محله ها خواهد شد.
![خانم رضایی یکی از بانوان شاغل در کارگاه](/sites/default/files/inline-images/2_8.jpg)
خیرین هر جامعهای میتوانند با نهادینه کردن آموزشهای موثر در مسیر تولید و اشتغالزایی به مدد خانوادههای بی سرپرست بیایند و آنان را به سوی خوداشتغالی و خودکفایی برسانند.
پرداخت تسهیلات اشتغالزا، به بانوانی که سرپرست خانواده هستند نقش مهمی در استقلال اقتصادی و خودکفایی محرومان و نیازمندان جامعه دارد که زمینه مناسبی برای خودکفایی و خروج آنها از چرخه حمایتی نهادها است.