گرمسار

دیدار رئیس سازمان بسیج سازندگی استان با نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج سازندگی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان؛ مهدی کاشفی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان به همراه دهرویه رئیس سازمان بسیج ادارات استان با دکتر مطهری نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.

مهدی کاشفی در این دیدار با اشاره به توزیع سه مرحله ای کمک های مومنانه به ارزش 248 میلیارد تومان در استان سمنان گفت: این سازمان همچنین آماده انعقاد تفاهم نامه به منظور انجام پروژه های عمرانی بخصوص در مناطق محروم است.

وی با بیان اینکه حل مشکلات تولید کنندگان و مردم منطقه همکاری همه جانبه دستگاه ها را می طلبد افزود: حل مشکلات این مناطق سبب رونق تولید و افزایش اشتغال خواهد شد.

مطهری نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه خدماتی که تاکنون بسیج سازندگی در استان ارائه داده موجب رضایت مردم شده است گفت: نیاز است دستگاه های اجرایی با سپردن پروژه های عمرانی به بسیج سازندگی زمینه را برای استفاده از این ظرفیت مناسب فراهم کنند.